Domeniile Urlati ZZPelin Rose Frizzante

  • 107027
  • rating

Tara: Romania

Regiune: Dealul Mare

Culoare: Rose

Tip: Demisec

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Feteasca neagra & Cabernet Sauvignon

Temperatura servire: 0-4°C

Alcool: 12,5%

An: 2019

  • -11,5%
Domeniile Urlati ZZPelin Rose Frizzante
44,00 lei 38,94 lei

TVA inclus

Sticla 0,75 L
In stoc
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

LIVRARE GRATUITA in toata tara la comenzile de peste 150 lei cu plata online, sau la comenzile de peste 250 lei in restul tarii.

ZZPelin Rose Frizzante este o noua abordare a unei bauturi speciale cu arome naturale din plante, o bautura traditionala romaneasca, obtinuta prin impletirea caracterelor de vin cu ierburi aromate in care predomina pelinul.

Vinul care sta la baza acestui produs este obtinut prin vinificarea in roze a strugurilor de Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon vinificat la temperatura controlata joasa 16 – 17 *C folosind biotehnologie moderna, complexul aromatic al produsului este potentat de impregnarea cu CO2 rezultand astfel o bautura mai fina si mai completa.

La gust vinul este asemanator vermuturilor cu aceleasi note dulci amarui, dar complexitatea data de plantele si fructele macerate in masa vinului fac din aceasta bautura ceva unic. Degajarea de CO2 amplifica notele aromatice. Finalul este lung si revigorant, iar efectul asupra organismului este relaxant, cu un aport terapeutic insemnat.

Se serveste perfect, bine racit, alaturi de deserturi.

Produse similare

Oferte