BĂUTURILE BUNE VIN ÎNSOȚITE DE POVEȘTI GROZAVE. DESCOPERĂ-LE PE CELE ÎN CARE TE REGĂSEȘTI

Despre noi ne dorim sa…

• Cultivam relatii trainice cu clienti si furnizori „de soi bun”, care apreciaza un produs de calitate si povestea din spatele acestuia.

• Raspandim pasiunea noastra pentru bauturi care sunt o experienta in sine.

• Educam gustul pentru noutate, traditie si excelenta, intr-o comunitate apropiata si activa de cunoscatori si pasionati.

CREDEM IN

…implicare, loialitate si pasiune. Pentru noi, o degustare este o odisee, ce incepe cu mult inaintea primului pahar. Nu lasam nimic la intamplare si pregatim fiecare moment de consum ca pe o intalnire ce-ti poate schimba parerile, gusturile sau obiceiurile.
Credem in legatura trainica dintre consumator si bauturile sale preferate, legatura ce o data cu trecerea timpului, devine si mai valoroasa.
Credem in povestile ce merita transmise mai departe. Fiindca in spatele oricarei bauturi nobile, sunt secole de muncă asidua, cautari neincetate si incercari nenumarate.

SUNTEM

…un grup tanar de pasionati care stiu că ”in vin e adevărul”. Adevarul despre excelenta, distinctie si traditie. Si mai stim si ca povestile bune merita transmise mai departe. La un pahar de vin. Sau două. Sau mai multe.