tune

Bag in Box

3 L
Vin alb demisec Bag in Box
3 L
10 L
10 L
Dealul Dorului Vin rose sec Cutie 10L
10 L
Dealul Dorului Vin rosu sec Cutie 10L
10 L
10 L
Pietroasele Feteasca Neagra demisec Bag in Box
5 L
Pietroasele Rose Bag in Box
5 L
Pietroasele Tamaioasa Romaneasca sec Bag in Box
5 L
Pietroasele Riesling demisec Bag in Box 5L
5 L
Pietroasele Tamaioasa Romaneasca dulce Bag in Box 5L
5 L
Pietroasele Feteasca Regala Bag in Box 5L
5 L
Pietroasele Tamaioasa Romaneasca sec Bag in Box 10L
10 L
Pietroasele Tamaioasa Romaneasca dulce Bag in Box 10L
  • -5%
10 L
  • -5%
10 L
Pietroasele Riesling demisec Bag in Box 10L
Pietroasele Feteasca Regala Bag in Box 10L
  • -5%
10 L
Pietroasele Feteasca Regala Bag in Box 10L
Pietroasele Feteasca Neagra demisec Bag in Box 10L
  • -5%
10 L
  • -5%
10 L
Pietroasele Rose Bag in Box 10L
3 L
3 L
3 L
3 L
3 L
10 L
10 L
10 L
Casa Panciu Feteasca Regala Demidulce Bag in Box 10L
10 L
10 L
10 L
Casa Panciu Vin rosu demidulce Bag in Box 10L
10 L
Casa Panciu Feteasca Regala & Muscat Ottonel
10 L

Descoperă prospețimea vinurilor Bag in Box. La DrinkStory, te invităm să explorezi categoria noastră de vinuri Bag in Box, care aduce împreună savoarea excepțională a vinurilor fine și avantajele unui ambalaj inovator.

Vinurile Bag in Box oferă o modalitate practică de a te bucura de vinuri de calitate superioară. Acest format inovator, care constă într-o pungă de vin sigilată și protejată de o cutie rezistentă, asigură prospețimea și durabilitatea vinului pe termen mai lung. Poți savura vinul preferat pentru mai mult timp, fără a compromite gustul și calitatea.

Cu o varietate de opțiuni disponibile, vei găsi cu ușurință vinul potrivit pentru gusturile tale. Fie că preferi un vin roșu intens, un vin alb racoritor sau un vin roz subtil, gama noastră de vinuri Bag in Box acoperă toate preferințele.

Beneficiile vinurilor Bag in Box nu se opresc aici. Acest format este ideal pentru evenimente și petreceri, oferindu-ți posibilitatea de a servi vinul într-un mod comod și eficient. Cu o capacitate mai mare decât o sticlă obișnuită, vinul Bag in Box este potrivit pentru a împărtăși momente speciale cu prietenii și familia.

La DrinkStory, suntem dedicați să îți oferim cele mai bune opțiuni de vinuri Bag in Box, selectate cu grijă din producții de înaltă calitate. Ne străduim să aducem în fața ta vinuri fine și autentice, care să îți ofere o experiență gustativă deosebită.

Explorează categoria noastră de vinuri Bag in Box și descoperă comoditatea, prospețimea și versatilitatea acestui format inovator. Savurează momente pline de bucurie și autenticitate cu vinurile Bag in Box de la DrinkStory.