DrinkStory Express - Livrare in 90 de minute

Investim continuu in dezvoltarea magazinului nostru online, in special in metodele de livrare oferite, in efortul de a oferi o cat mai mare flexibilitate clientilor nostri. De aceea, in parteneriat cu FanDelivery, facem inca un pas in aceasta directie, lansand serviciul Express Livrare in 90 de minute. Astfel, ne continuam directia stabilita la lansarea DrinkStory.ro, aceea de a oferi o experienta de cumparaturi deosebita, completata de cele mai multe optiuni de livrare din domeniu.

Serviciul DrinkStory Express este disponibil in orasele in care exista magazine/depozite DrinkStory.

Comenzile, indiferent de valoarea acestora, plasate pe magazinul online DrinkStory.ro cu optiunea de livrare express, vor fi livrate in 90 de minute prin intermediul serviciului FanDelivery.

Comenzile sunt pregatite de echipa DrinkStory dintr-o varietate de peste 6000 de produse, la preturile din magazinul online. Contravaloarea transportului va fi de 24.99 lei in primele 60 de zile calendaristice de la lansarea serviciului indiferent de valoarea comenzii.

Serviciul este disponibil in București, Brasov si Timisoara, plasarea comenzilor fiind posibila zilnic intre orele 10:00 – 21:00.