DrinkStory Express - Livrare in 90 de minute

Bucură-te de rapiditate și comoditate - livrăm băuturile preferate în doar 90 de minute!

La DrinkStory, ne-am dedicat să îți oferim o experiență de livrare promptă și eficientă pentru băuturile dorite. Cu serviciul nostru de livrare în 90 de minute, poți savura produsele preferate într-un timp record, fără a renunța la confortul propriei locuințe.

Iată cum funcționează serviciul nostru:
Comandă ușoară și rapidă: Explorează selecția noastră impresionantă de vinuri și băuturi fine pe website-ul nostru. Adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături, alegând cu ușurință dintre varietatea noastră bogată. Optează pentru livrare rapidă: La finalizarea comenzii, vei avea opțiunea de a selecta serviciul nostru de livrare în 90 de minute*. Alege această opțiune și confirmă comanda.
Livrare promptă și profesionistă: Echipa noastră dedicată va prelua rapid comanda ta și se va asigura că produsele ajung la adresa specificată în doar 90 de minute. Fie că te afli în București, Brașov, Timișoara sau în zonele limitrofe acestora, suntem aici să te servim cu promptitudine.

Beneficiile serviciului nostru de livrare în 90 de minute:

Rapiditate: Nu mai aștepta ore întregi pentru a te bucura de băuturile preferate. Livrarea noastră promptă îți aduce produsele preferate la ușă într-un timp record, astfel încât să te poți bucura de ele în cel mai scurt timp posibil.
Comoditate: Economisește timp prețios și evită deplasările în trafic. Noi ne ocupăm de livrare, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri de momentele tale speciale, fără stresul și disconfortul deplasărilor.
Flexibilitate: Ne adaptăm programului tău. Indiferent dacă ai nevoie de livrare în timpul zilei sau în serile târzii, suntem aici să te servim și să îndeplinim cerințele tale.
Siguranță și calitate: Echipa noastră se asigură că produsele sunt ambalate cu atenție și livrate în condiții optime, garantându-ți prospețimea și calitatea la care te aștepți.
Experimentează confortul și promptitudinea serviciului nostru de livrare în 90 de minute. Simplu, rapid și eficient!

*Serviciul este disponibil in București, Brașov și Timișoara, plasarea comenzilor fiind posibilă zilnic între orele 10:00 – 21:00, iar duminica intre orele 10:00 - 18:00.

Contravaloarea transportului este de 34.99 lei.