Pentru a creste nivelul de satisfactie al clientilor nostri am ales TrustPilot sa colecteze recenzii despre serviciile si produsele oferite de magazinul nostru on-line.

Recenziile prezente pe DrinkStory.ro sunt reale si nemoderate. Asta inseamna ca ele sunt oferite in urma unor achizitii 100% verificate, fara a se interveni asupra continutului acestora. Orice review este publicat automat pe siteul nostru la cateva ore dupa acordare.

Daca doresti sa acorzi o recenzie, te poti referi la comunicarea cu echipa de suport (raspuns rapid, solutionare convenabila), ambalarea produselor sau acuratetea descrierii produselor.

3 pasi pentru o recenzie de 5*

Cu totii am citit recenzii ale unor produse si servicii si am tinut cont de ele in luarea unor decizii. De aceea dorim sa punctam cateva elemente care stau la baza unei recenzii care sa fie de ajutor.
1. Recenzia este relevanta si la obiect. Ea trebuie sa vorbeasca doar despre experienta de cumparare sau despre elementele specifice produsului cumparat. Limbajul folosit trebuie sa fie simplu si la obiect.
2. Plusurile si minusurile produsului. Produsul perfect, daca exista, este greu de gasit. Cu totii stim ca de multe ori un pahar de vin este o experienta personala unica. De aceea, cu cat oferiti mai multe detalii despre un produs, cu atat recenzia va fi mai apreciata.
3. Prezentare pe scurt. Se ridica produsul la asteptarile dorite? Este o corelare intre calitatea oferita si pretul acestuia?