tune

Pret

10,00 lei - 50,00 lei

Fara Alcool

0,75 L
Vin fara alcool demidulce
0,75 L
Vin fara alcool rose demidulce
0,75 L
0,75 L
Chardonnay Vin fara alcool demidulce
0,75 L
Spumant fara alcool demisec
0.75 L
Spumant Rose fara alcool Demisec
0.75 L
Spumant fara alcool alb doza aluminiu
0,25L
Spumant Rose fara alcool doza
0,25L
0,25L
Le Mat Grit & Grace Vin Spumant fara alcool 0.75L
0.75 L
Le Mat Grit & Grace Vin Spumant rose fara alcool
0.75 L

Descoperă plăcerea fără compromis cu colecția noastră de vinuri fără alcool, o alternativă excepțională pentru a te bucura de momente de răsfăț și sărbătoare fără a renunța la gustul autentic al vinului. Vinurile fără alcool au fost creat cu grijă și pricepere, păstrând toate calitățile benefice ale vinului clasic, dar eliminând complet conținutul de alcool.

Bucură-te de aromele delicate și fructate ale vinurilor noastre fără alcool, de la nuanțe florale și note de fructe coapte până la esențe subtile de condimente și minerale. Gustul lor neted, echilibrat și răcoritor te va surprinde și încânta, oferindu-ți o experiență senzorială autentică și revigorantă.

Fie că alegi un vin spumant demidulce cu buchet îmbietor sau un vin rosé elegant cu nuanțe seducătoare de fructe de pădure, vei descoperi că vinurile fără alcool se potrivesc de minune cu o varietate de mâncăruri și preparate, de la salate ușoare și brânzeturi fine, până la mâncăruri din carne și delicatese din pește.

Delectează-te cu fiecare înghițitură fără a-ți face griji cu privire la conținutul de alcool, pentru că vinurile noastre fără alcool au fost create cu o tehnică de dezalcoolizare cu vid la temperaturi scăzute, menținându-și toate calitățile organoleptice originale.

Încurajează un stil de viață sănătos și responsabil, bucurându-te de momentele speciale alături de cei dragi, fără a sacrifica gustul și plăcerea de a savura un vin de calitate. Descoperă colecția noastră de vinuri fără alcool și lasă-te purtat într-o experiență gustativă autentică și inedită, potrivită pentru toate ocaziile și pentru toți cei ce doresc să se bucure de un vin excelent, fără alcool.