Champagne Pierre Gimonnet Fleuron 1er Cru Brut Blanc de Blancs

  • 440003
  • rating

Tara: Franta

Regiune: Cote des Blancs

Culoare: Alb

Tip: Brut

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Chardonnay

Alcool: 12,5%

An: 2008

Champagne Pierre Gimonnet Fleuron 1er Cru Brut Blanc de Blancs
310,00 lei

TVA inclus

Sticla 0,75 L
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

LIVRARE GRATUITA in Brasov, Bucuresti si Ilfov la comenzile de peste 49 lei cu plata online, sau la comenzile de peste 250 lei in restul tarii.

Champagne Pierre Gimonnet Fleuron 1er Cru Brut Blanc de Blancs este un cuvee provenit dintr-un singur an de recolta si este considerat vinul reprezentativ al producatorului de Champagne Pierre Gimonnet.

Este un cupaj realizat din cele mai bune parcele de vita de vie, produs doar in anii cei mai buni din struguri atent selectionati, in acesta regasindu-se echilibrul perfect intre structura, fructuozitate, eleganta si finete, prospetime si mineralitate.

Champagne Pierre Gimonnet Fleuron 1er Cru Brut Blanc de Blancs este caracterizata de o culoare galben pai deschis, cu perlaj bogat, intens si persistent.

Aromele de flori albe se imbina maiestuos cu cele de citrice, grapefruit, patiserie fina si note condimentate de ghimbir iar aciditatea excelent echilibrata de aromele bogate de mar Granny Smith, briose si lime, cu tente usor saline ii confera profunzime.

94/100 puncte Antonio Galloni
93/100 puncte Wine Enthusiast
92/100 puncte Robert Parker

Produse similare

Oferte