Vecchia Romagna 0.7L

  • 250021
  • rating

Tara: Italia

Culoare: Ambra

Tip: Brandy

Cantitate: 0,7 L

Temperatura servire: 14-16°C

Alcool: 38%

Produs din: Struguri

  • -26%
Vecchia Romagna 0.7L
89,00 lei 65,86 lei

TVA inclus

Sticla 0,7 L
In stoc
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

LIVRARE GRATUITA in Brasov, Bucuresti si Ilfov la comenzile de peste 49 lei cu plata online, sau la comenzile de peste 250 lei in restul tarii.

Vecchia Romagna este un sortiment de brandy maturat in butoaie de lemn de stejar Limousin, fapt care ii confera un caracter deosebit, un gust complex, bogat in note lemnoase si in arome de fructe usor condimentate. Impresioneaza prin parfumul fructat, cu accente vanilate, dar si prin finish-ul catifelat si puternic aromat.

Vecchia Romagna este un sortiment de brandy maturat in butoaie de lemn de stejar Limousin, fapt care ii confera un caracter deosebit, un gust complex, bogat in note lemnoase si in arome de fructe usor condimentate. Impresioneaza prin parfumul fructat, cu accente vanilate, dar si prin finish-ul catifelat si puternic aromat. Era 1820 cand s-a nascut la Bologna Distileria Giovanni Buton, dintr-o idee a familiei Buton, deja producatoare de coniac in zona franceza Charent.

Soiul de struguri ales pentru productia de Brandy a fost Trebbiano Romagnolo alb si, dupa numeroase incercari, in 1939 a fost desavarsita „Vecchia Romagna”, unul dintre distilatele istorice ale Italiei, un brand reprezentativ, prezentat publicului in inconfundabila sticla triunghiulara care astazi inca o distinge. Evolutia unui mare clasic este versiunea „Etichetta nera”, distilat din cei mai buni struguri si maturat minim 3 ani in butoaie de stejar, cunoscut si apreciat in toata lumea pentru calitatea sa inalta si gustul italian inconfundabil.

Vecchia Romagna este caracterizat de o culoare de ambra intensa cu reflexii luminoase de cupru. La prima impresie prezinta arome de dulceata de mure si prune, alaturi de note de piper negru, cafea si lemn dulce, pe un fundal de menta si ciocolata neagra. Gustul este foarte intens, aspru si puternic, persistent, usor fructat, cu un finish de piele si tutun.

Produse similare

Oferte