Chivas Regal 12 ani 0.7L

  • 210003
  • rating

Tara: Scotia

Regiune: Highlands

Culoare: Galben

Tip: Blended

Cantitate: 0,7 L

Alcool: 40%

Produs din: Orz

  • -22,24%
Chivas Regal 12 ani 0.7L
127,33 lei 99,01 lei

TVA inclus

Sticla 0,7 L
In stoc
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

LIVRARE GRATUITA in toata tara la comenzile de peste 150 lei cu plata online, sau la comenzile de peste 250 lei in restul tarii.

Numele brandului provine de la numele fratilor John si James - Chivas, care, la inceputul secolului XIX, aveau un magazin de lux in Aberdeen, unde ei comercializau bunuri importate din diverse colturi ale lumii. in 1843, regina Victoria de la Castelul Balmoral a cerut fratilor Chivas cognac, insa, pe fondul lipsei de struguri din Franta de la acea vreme, au incercat sa ofere reginei in locul cognacului un whisky cu adevarat spectaculos. Asa ca fratii au selectat dintre cele mai fine sortimente de whisky ceva ce ar putea fi suficient de bun pentru regina si astfel a luat nastere in Scotia Chivas Regal 12 ani.

Acesta este un blended scotch whisky care a primit din partea lui Paul Pacult nota 9 din 10, fiind considerat un whisky cu o valoare aparte. Chivas Regal 12 ani contine o infuzie aromata de ierburi salbatice, fructe de livada si miere, avand un gust complex si cremos de vanilie, alune, in completarea carora vin notele fine de caramel.

Produse similare

Oferte