Domeniile Urlati ZZPelin Alb Frizzante

  • 107026
  • rating

Tara: Romania

Regiune: Dealul Mare

Culoare: Alb

Tip: Demisec

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Feteasca Alba & Sauvignon Blanc

Temperatura servire: 0-4°C

Alcool: 12,5%

An: 2018

  • -20,49%
Domeniile Urlati ZZPelin Alb Frizzante
44,00 lei 34,98 lei

TVA inclus

Sticla 0,75 L
In stoc
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

LIVRARE GRATUITA in toata tara la comenzile de peste 150 lei cu plata online, sau la comenzile de peste 250 lei in restul tarii.

ZZPelin Alb Frizzante este o noua abordare a unei bauturi speciale cu arome naturale din plante, o bautura traditionala romaneasca, obtinuta prin impletirea caracterelor de vin cu ierburi aromate in care predomina pelinul. Vinul care sta la baza acestui produs este vinificat la temperatura controlata joasa 14*C folosind biotehnologie moderna, complexul aromatic al produsului este potentat de impregnarea cu CO2 rezultand astfel o bautura mai fina si mai completa.

Produsul se prezinta ca un bun digestiv dar datorita faptului ca are rest de zahar poate fi servit rece si la desert. La gust vinul este asemanator vermuturilor cu aceleasi note dulci amarui, dar complexitatea data de plantele si fructele macerate in masa vinului fac din aceasta bautura ceva unic. Degajarea de CO2 amplifica notele aromatice. Finalul este lung si revigorant, iar efectul asupra organismului este relaxant, cu un aport terapeutic insemnat.

Se serveste perfect, racit bine, alaturi de deserturi.

Produse similare

Oferte