In stoc online

1000 de Chipuri Shiraz - Vin rosu sec 0.75l

1000 de Chipuri Shiraz - Vin rosu sec 0.75l
59,00 lei
Cantitate

Castigi5 punctede fidelitate Detalii card_giftcard
  • IN STOC: Bucuresti, Blvd. Banu Manta Nr. 18
  • STOC EPUIZAT: Brasov, Str. Plevnei Nr. 12
  • STOC EPUIZAT: Timisoara, Str. Paul Chinezu Nr. 6
Livrare ultra-rapida in 90 minute: incepand cu 34,99 lei
Livrare prin curier comenzi peste 299 lei GRATUITA
Livrare prin curier comenzi sub 299 lei 15,99 lei
Livrare la Easybox 11,99 lei
Ridicare din magazin GRATUITA

Tara: Romania

Regiune: DOC-CMD Dealu Mare

Culoare: Rosu

Tip: Sec

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Shiraz

Temperatura servire: 16-18°C

Alcool: 13,9%

An: 2019

1000 De Chipuri Shiraz este un vin rosu sec DOC-CMD (editie limitata la 4240 sticle)cu o corpolenta bine structurata, obtinut din struguri Shiraz din recolta 2015, cultivati in podgoria Dealu Mare, Fintesti.

De culoare rubiniu inchis, 1000 De Chipuri Shiraz e maturat in butoaie de stejar american, la a 4 a trecerere, timp de sase luni. Vinul dezvaluie o aroma de fructe rosii de padure si condimente, iar gustul de afine, coacaze negre si prune este completat de un post gust lung si matasos.

1000 De Chipuri Shiraz se serveste la o temperatura recomandata de 16 - 18°C, in compania unor preparate din carne cu sosuri rosii, mancaruri picante sau branzeturi afumate.

Primii butasi de vita de vie din podgoria Fintesti-Naeni din Dealul Mare au fost plantati in 2007. In prezent, aceasta insumeaza 63 de hectare plantate cu vita Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz (Syrah), Cabernet Franc, Feteasca Neagra, Feteasca Alba, Chardonnay, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Tamaioasă Romaneasca. Procesul de vinificatie este specific fiecarui soi. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor si limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Procese lesunt efectuate in tancuri din inox alimentar, care nu afecteaza organoleptic produsul finit. In cazul vinurilor rosii, se practica o macerare-fermentare de 3-4 saptamani la temperaturi intre 20 si 28°C pentru o extractie optima a culorii, aromelor si taninilor. Vinul rezultat este separat de boabe si tras in tancuri pentru finalizarea fermentatiei malolactice ce va face vinurile mai catifelate, onctuoase. Dupa finalizarea acestor procese, expertii oenologi decid daca vinurile vor urma o maturare in barrique-uri, vor ramane ca atare sau vor fi cupajate.

In semn de respect pentru primii proprietari ai pamantului pe care a fost infiintata podgoria, fiecare vin poarta numele si chipul persoanei de la care a fost preluat acel pamant.

  • Serviciu clienti dedicat: 0750743853/0748949933
  • Timpul de livrare 1 – 4 zile
  • Retur simplificat in 14 de zile
  • Produse de calitate 100% originale
  • Peste 400 de branduri
  • Metode de livrare
  • Sameday
  • Cargus
  • EasyBox
  • Modalitati de plata
  • Plata ramburs (la livrare) - 5,99 lei
  • Plata online - 0 lei

Alti clienti au vizualizat si...

Promotii