1000 de Chipuri Dulce de Fintesti - Vin rosu dulce 0.75l

  • 100029

Tara: Romania

Regiune: DOC-CMD Dealu Mare

Culoare: Rosu

Tip: Dulce

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Feteasca Neagra

Temperatura servire: 16-18°C

Alcool: 15,9%

An: 2018

1000 de Chipuri Dulce de Fintesti - Vin rosu dulce 0.75l
In stoc online
Pret exclusiv Web
RRP : 100,00 lei 85,00 lei
(71,43 lei fara TVA)
Cantitate


LIVRAREA
Livrare peste 250 lei pentru plata cu cardul

GRATUITA

Livrare comenzi sub 250 lei

1699 Lei

Ridicare din magazin
(Lu-Vi 10-17)

GRATUITA

1000 De Chipuri Dulce De Fintesti este un vin rosu dulce DOC-CMD (editie limitata la 6528 sticle), obtinut din struguri Feteasca Neagra din recolta 2018, cultivati in podgoria Dealu Mare, Fintesti.

De culoare rubiniu intens, cu o corpolenta peste medie care aduce un adevarat rasfat, 1000 De Chipuri Dulce De Fintesti dezvaluie o aroma fina de prune coapte, flori proaspete si fructe. Gustul de prune coapte este completat cu nuante de cafea, vanilie, ciocolata amara.

1000 De Chipuri Dulce De Fintesti se serveste la o temperatura recomandata de 16 - 18°C, in compania unor preparate precum mousse de ciocolata, vita cu sos rosu dulce sau branzeturi maturate.

Primii butasi de vita de vie din podgoria Fintesti-Naeni din Dealul Mare au fost plantati in 2007. In prezent, aceasta insumeaza 63 de hectare plantate cu vita Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz (Syrah), Cabernet Franc, Feteasca Neagra, Feteasca Alba, Chardonnay, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Tamaioasă Romaneasca. Procesul de vinificatie este specific fiecarui soi. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor si limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Procese lesunt efectuate in tancuri din inox alimentar, care nu afecteaza organoleptic produsul finit. In cazul vinurilor rosii, se practica o macerare-fermentare de 3-4 saptamani la temperaturi intre 20 si 28°C pentru o extractie optima a culorii, aromelor si taninilor. Vinul rezultat este separat de boabe si tras in tancuri pentru finalizarea fermentatiei malolactice ce va face vinurile mai catifelate, onctuoase. Dupa finalizarea acestor procese, expertii oenologi decid daca vinurile vor urma o maturare in barrique-uri, vor ramane ca atare sau vor fi cupajate.

In semn de respect pentru primii proprietari ai pamantului pe care a fost infiintata podgoria, fiecare vin poarta numele si chipul persoanei de la care a fost preluat acel pamant. 

  • Serviciu clienti dedicat: 0750743853
  • Timpul de livrare 1 – 4 zile
  • Retur simplificat in 14 de zile
  • Produse de calitate 100% originale
  • Peste 400 de branduri
  • Metode de livrare
  • Sameday
  • Cargus
  • EasyBox
  • Modalitati de plata
  • Plata ramburs (la livrare) - 599 lei
  • Plata online - 0 lei

Alti clienti au vizualizat si...

PROMOTII