Impresario Feteasca Regala-Aligote

  • 105006
  • rating Nici o recenzie în acest moment

Tara: Moldova

Regiune: Sud Estul Republicii Moldova

Culoare: Alb

Tip: Sec

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Feteasca Regală 80%, Aligote 20%

Temperatura servire: 10-12°C

Alcool: 13%

Impresario Feteasca Regala-Aligote
58,00 lei

TVA inclus

Sticla Sticla 0,75 L
In stoc
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

LIVRARE GRATUITA peste 250 lei

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

Impresario este un brand vinicol nou din Republica Moldova. Este o abordare inovativă în crearea vinurilor de calitate, un proiect deschis noilor descoperiri și noilor inspirații.Impresario este în permanentă căutare a noilor vinuri, celor necunoscute de publicul larg. Este o căutare a talentelor în vinicație, perfecționarea vinurilor promițătoare, create a surprinzătoare și inspirătoare.

Impresario știe unde să caute capodopere ascunse și cum să le facă de neuitat. Terroirul nostru este acela unde se nasc noile descoperiri, vinicatorii noștri sunt acei care caută în permanență noile idei. Pentru noi nu există limite, cele creative sau teritoriale. Suntem încrezuți în potențialul vitivinicol enorm al Republicii Moldova, în talentul vinicătorilor ei. Asemenea unui Impresario care descoperă talente în arte, căutăm și descoperim unele vinuti de excepție, pe care le asamblăm cu mare grijă și individualitate, creând astfel niște cupaje speciale și irepetabile.

Gust complex, cu o aciditate moderata, cu note de fructe, caise uscate, migdale denota o aroma intensa cu note de flori de camp.

Se serveste perfect cu fructe de mare, bucate din peste, piep de vitel, branzeturi.

Produse similare

Oferte