Noul magazin de bauturi fine si vinuri bune in Brasov

Image Blog

Acum ne puteti vizita si in magazinul nostru DrinkStory de la poalele Tampei. Va invitam sa ne vizitati pe strada Plevnei, nr. 12, Brasov.

Ne dorim ca magazinul nostru online, dar si cel local, sa fie sursa de inspiratie pentru iubitorii de vinuri bune si bauturi fine din Brasov si din toata tara. Am ales cu grija o serie de etichete si pachete care sa surprinda si sa acompanieze perfect sarbatorile, orice eveniment memorabil sau cina alaturi de cei dragi. 

Alegerea unei bauturi potrivite completeaza si aducem magie oricarui eveniment. Viata s-a schimbat, iar obiceiurile noastre sunt altele acum. Ne dorim ca prin experienta si pasiunea noastra sa aducem multa bucurie in vietile iubitorilor de vinuri, dar si celor care iubesc momentele de rasfat si relaxare alaturi de cei dragi.

Sarbatorile de iarna creeaza amintiri frumoase, dar trezesc si dorul de a petrece momente de bucurie impreuna cu familia si cei dragi. Anul acesta va fi diferit, dar noi cei de la DrinkStory ne dorim transmitem mai departe bucuria acestor minunate sarbatori si sa ii puteti surprinde pe cei dragi cu un cadou, ganduri bune si emotia sarbatorilor.

DrinkStory sustine magia sarbatorilor de iarna, venind cu o serie de facilitati pentru a te ajuta sa ii surpzinzi si in acest an atipic pe cei dragi.

Sursa ta de inspiratie in alegerea unui cadou de Craciun

Gama noastra de bauturi fine si vinuri bune include sute de etichete de vinuri bune, vinuri de colectie sau vinuri spumante renumite, dar si branduri alese pentru a-i satisfice si pe cei mai exigenti.

Consultanta de specialitate in alegerea unui vin bun 

Specialistii nostri te ghideaza cu pasiune in alegerea unui vin bun si potrivit pentru tine, pentru o persoana draga sau pentru un colaborator, indiferent pe cine doresti sa surprinzi. 

Livrare in cateva ore in Brasov 

Daca-ti doresti sa surprinzi pe cineva drag de sarbatori, putem sa fim partasi la organizarea surprizei si sa livram noi cadoul alaturi de mesajul dorit.