Impresario Pinot Grigio-Aligote

  • 105005
  • rating

Tara: Moldova

Regiune: Sud Estul Republicii Moldova

Culoare: Alb

Tip: Sec

Cantitate: 0,75 L

Strugure: Pinot Grigio 65%, Aligote 35%

Temperatura servire: 10-12°C

Alcool: 13%

Impresario Pinot Grigio-Aligote
58,00 lei

TVA inclus

Sticla 0,75 L
In stoc
Cantitate
Adauga la favorite

Produse selectionate 100% originale

Retur simplificat

Peste 350 de branduri

LIVRARE GRATUITA in toata tara la comenzile de peste 150 lei cu plata online, sau la comenzile de peste 250 lei in restul tarii.

Impresario este un brand vinicol nou din Republica Moldova. Este o abordare inovativă în crearea vinurilor de calitate, un proiect deschis noilor descoperiri și noilor inspirații.Impresario este în permanentă căutare a noilor vinuri, celor necunoscute de publicul larg. Este o căutare a talentelor în vinicație, perfecționarea vinurilor promițătoare, create a surprinzătoare și inspirătoare.

Impresario știe unde să caute capodopere ascunse și cum să le facă de neuitat. Terroirul nostru este acela unde se nasc noile descoperiri, vinicatorii noștri sunt acei care caută în permanență noile idei. Pentru noi nu există limite, cele creative sau teritoriale. Suntem încrezuți în potențialul vitivinicol enorm al Republicii Moldova, în talentul vinicătorilor ei. Asemenea unui Impresario care descoperă talente în arte, căutăm și descoperim unele vinuti de excepție, pe care le asamblăm cu mare grijă și individualitate, creând astfel niște cupaje speciale și irepetabile.

Acest cupaj are o aroma proaspata, cu note usoare de mere verzi si citrice, iar gustul de fructe, cu o aciditate bine echilibrata, cu nuante armonioase in postgustul lung se serveste perfect cu bucate din peste, pui, cascavaluri tari.

Produse similare

Oferte